Jdi na obsah Jdi na menu
 


Propozice

Maximální počet týmů je 32, hraje se systémem 5+1, tým se může skládat z libovolného počtu hráčů, na soupisce mohou být i hráči, kteří nestudují nebo nestudovali TUL. Každý hráč-student je povinnen se při placení startovného prokázat platným  průkazem ISIC!

Starovné je 200kč za každého hráče (student).

Každý student se při registraci prokáže platným ISICem.

Startovné pro nestudenty 400 kč.

Hraje se podle florbalových pravidel (http://cfbu.cz)

Každý tým musí ze svých řad být připraven vybrat jednoho hráče/rozhodčího, který odpíská zápas před nebo po zápasu svého týmu. Pokud toto tým odmítne, bude mu z tabulky odečten jeden bod. O nutnosti dodat rozhodčího bude tým informován nejpozději v den svého zápasu. Pozn.: V rámci zachování úrovně pískání se toto budeme snažit využívat co nejméně, ale žádáme všechny týmy, aby na tuto variantu byly připraveny, píšťalka bude k zapůjčení.)

 

Týmy musí mít své dresy nejlépe s čísly, golmanskou výstroj je možno zapůjčit před zápasem. Florbalové hole se půjčují proti záloze 100 Kč

V základní části ligy je možno libovolný počet hráčů dopsat na soupisku týmu. Přestupy jsou povoleny za poplatek
200 Kč, ovšem každý hráč smí přestoupit pouze jednou! Přestupy je možné uskutečnit nejpozději před začátkem play-off, poté jsou již soupisky uzavřeny.

Pokud za tým nastoupí hráč, který není na soupisce nebo je členem jiného týmu, bude tým potrestán pokutou 500 Kč a zápas bude kontumován ve prospěch soupeře skórem 0:5.

Přesouvání zápasů a vyměňování hracích časů je možné, na webových stránkách budou zveřejněny kontakty na všechny týmy. Pokud některý z týmů bude chtít jakýkoliv zápas přesunout, musí se domluvit se všemi třemi ostatními týmy, kterých se zamýšlený přesun týká, a po odsouhlasení to neprodleně oznámit pořadatelům emailem.

Pokud se v průběhu sezóny stane(a určitě se to stane), že tým nebude schopen sehrát zápas podle rozpisu, musí nám to oznámit minimálně týden předem! Podmínkou pro vyhovění odkladu zápasu je však i dohoda se soupeřem o náhradním termínu. Pokud se týmy dohodnou na náhradním čase mimo hrací časy HFBL, zajistí si halu a pořadatelé s tím budou souhlasit, mohou zápas odehrát. Pokud se tým do 5 minut po plánovaném začátku zápasu nedostaví, bude zápas kontumován ve prospěch soupeře a týmu udělena pokuta 200 Kč.

Veškeré další podrobnosti o hracím systému jsou zveřejněny na webových stránkách HFBL http://harcovka.estranky.cz

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte na harcovka@seznam.cz